La Mar de FàDcil
La Mar de Fàcil S.L.
C/ Cuba, 18, entresòl
08030 Barcelona
Tel. 93 185 76 90
edicion@lamardefacil.com

Som la primera editorial especialitzada en l'edició de llibres de Lectura Fàcil

Col·leció Aktual

Contes sorprenents

Autors: Saki, O. Henry, Maupassant, Txékhov, Quiroga
Adaptació: Salvador Comelles
Il·lustracions: Daniel Soms

Contes sorprenents

Els cinc contes seleccionats i adaptats per Salvador Comelles són «La porta oberta» de H. H. Munro ‘Saki’, «El regal de Reis» d’O. Henry, «El collaret» de Guy de Maupassant, «La venjança» d’Anton P. Txékhov i «L’espectre» d’Horacio Quiroga. 
Tots els relats comparteixen pinzellades d’humor, mirada crítica i finals sorprenents.

86 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €


El secret

Autor: Francisco José Segovia Ramos
Il·lustracions: Gemma Capdevila

El secret

La vida de la família Noguerol Olmos canvia inesperadament quan el patriarca, Ernesto Noguerol, abandona la seva esposa i tres fills sense donar cap explicació. Han passat 30 anys, però la família continua trencada pel dolor, les mentides i el rancor. En el llit de mort, Teresa confessa al fill gran el seu gran secret. Vols conèixer què amaga la família Noguerol Olmos?

Obra guanyadora del Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2014.

77 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €


 

El temps de les cireres

Autora: Montserrat Roig
Adaptació: Núria Martí Constans
Il·lustracions: Eugènia Trallero

El temps de les cireres

Després d’haver viscut 12 anys a França i Anglaterra, la Natàlia Miralpeix torna a la Barcelona dels anys 70, on retroba el passat i el present de la seva família: uns personatges que enmig de la grisor de l’època busquen el sentit de les seves vides. El temps de les cireres és una crònica que reflecteix la crisi de valors provocada per la guerra, el franquisme i la repressió.

174 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €


Cavall de guerra

Autor: Michael Morpurgo
Adaptadora: Núria Martí Constans
Il·lustracions: Amanda Nevado

Coberta Cavall de guerra

Quan esclata la Primera Guerra Mundial, el Joey, el cavall de granja de l’Albert, és venut a l'exèrcit i enviat al front. L’amistat entre el cavall i l’Albert és tan forta que el jove promet que l’anirà a trobar, sigui a on sigui. Al front, el Joey es converteix en cavall de guerra: serveix als dos bàndols en conflicte, vaga per terra de ningú, i carrega morts i ferits, jugant-se la vida per salvar les vides dels soldats.

El cavall és alhora narrador i protagonista d’aquesta novel·la èpica sobre lleialtat, amistat, mort i desig de pau en un món en guerra.

100 anys després de l’inici de la Primera Guerra Mundial, es presenta l’edició en Lectura Fàcil de Cavall de guerra.

120 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €


Un rellotge amb dues inicials

Autora: Sílvia Llorente Briones
Il·lustracions: Amanda Nevado

Un rellotge amb dues inicials

Després de més de 70 anys del final de la Guerra Civil, desenes de milers de soldats morts en combat continuen desapareguts, molts d’ells enterrats en fosses comunes. Després de tants anys, fills i néts els continuen buscant.

En Martí tenia 4 anys quan el seu pare va marxar al front. La seva veïna, la Tània, una jove professora de rus, no en sap res de la Guerra Civil, però de seguida s’interessa per conèixer la història del pare desaparegut. Junts revisaran el passat per recuperar la memòria històrica.

* Obra guanyadora del Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2012.

110 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €


Nahid, la meva germana afganesa

Autora: Anna Tortajada
Adaptació: Ana Crespo
Il·lustracions: Jonatan Arias 

Nahid, la meva germana afganesa

Ariadna, una jove estudiant de periodisme, ha de fer un treball sobre l’Afganistan i contacta amb la Nahid, una adolescent que, com molts altres afganesos, ha hagut de fugir al Pakistan. De la mà de la Nahid, descobrirem la cruel realitat de l’Afganistan.

136 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €


Jerusalem

Autors: Froilà Alexandre i Anna Crespo
Il·lustracions: Aurembiaix Abadal


Jerusalem

Un accident aeri uneix els destins d'un soltad israelià i un presoner palestí. L’assassinat del presoner fa que Xalom es replantegi la seva vida i els ideals en els que ha estat educat. Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2011.

86 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €


Set dies al llac

Autora: Núria Martí Constans
Il·lustracions: Dani Soms

Set dies al llac

Una noia atrapada entre dues passions, un anglès alt, fort i una mica fatxenda, i un català petit i més aviat introvertit. Amb quin es quedarà? Història situada a l'estany de Banyoles, un mes de gener, durant els entrenements de l'equip de rem de la Universitat de Cambridge. L'Ondina haurà de triar entre en Patrick i en Jordi. Un triangle amorós en Lectura Fàcil i en un escenari idílic.

110 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €

* Disponible també en castellà.


De Chamartín a Callbató. La Guerra Civil viscuda per un nen (1936-1039)

Autora: M. Àngels Sellés

De Chamartín a Collbató La Guerra Civil viscuda per un nen

Història basada en l'experiència viscuda pel pare de l'autora durant la Guerra Civil espanyola. "En començar la guerra, el meu pare era un nen de 10 anys. Aquest fet li va canviar la vida, a ell i a la seva família. La guerra va trencar totes les seves il·lusions, esperances, somnis i projectes".

180 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €

* Disponible també en castellà.

 


 

Trampa de foc 

Autora: Núria Martí Constans
Il·lustracions: Judit Canela   


Ebook

Trampa de foc

"Mentrestant, al novè pis, el foc entrava per la finestra de l'escala i ho anava encenent tot. Algunes noies estaven paralitzades i d'altres sentien un pànic terrible. Què havien de fer?..." Trampa de foc està basada en la història real de l’incendi de la fàbrica tèxtil Triangle a Nova York l’any 1911. A l’incendi hi van morir 146 persones, la majoria dones. Aquest fet va suposar la revolta de les dones per un treball digne.

98 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €

* Disponible també en castellà.


L'aigua del Rif

Autora: Montse Flores
Il·lustracions: Jonatan Arias

L'aigua del Rif

"Durant l'any, a Rubí, sóc el fill de la Fatma del 4t 3a, la Fatma, la marroquina, la del mocador. Quan arribem al Marroc, a l'estiu, ens reben com a triomfadors perquè portem un cotxe millor que el dels cosins, perquè la mare els porta colònia, bicicletes per als més petits i roba de marca..." 

Menció especial del 1r Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil organitzat per CCOO de Catalunya.

70 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €

* Disponible també en castellà.

 


Anna Frank. La seva vida

Autora: Marian Hoefnagel 

Anna Frank. La seva vida

Ana Frank (1929-1945)
és potser la nena més coneguda del món, gràcies al seu diari. Ana Frank era jueva. En estallar la Segona Guerra Mundial, ella i la seva família van haver de refugiar-se a Amsterdam. Durant més de dos anys van viure amagats a la casa del darrera, a l’edifici on el seu pare tenia un negoci.

"Anna Frank. La seva vida" és una breu biografia d’Anna Frank. Ens explica com va ser la seva vida abans d’amargar-se, el temps que va viure amagada a la casa del darrera i després de la seva detenció. A través de fragments del seu diari, coneixerem com s’enamora per primera vegada, la seva por a que els decobreixin i com s’evadeix de la rutina durant els llargs dies en el refugi. Ana va morir en un camp de concentració als 15 anys. És una més dels sis milions de víctimes jueves de la Segona Guerra Mundial.

136 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €

* Disponible també en castellà i holandès.


Onada de calor

Autor: René Appel 

Onada de calor

Sara se’n va sola en bicicleta una calurosa nit d’estiu després d’haver discutit amb el seu promès. El matí següent troben el seu cos sense vida en un parc. 
René Appel és un conegut autor holandès de novel·les de suspens. Els seus llibres s’han traduit a diversos països d’Europa.

86 pàg. / 14,5 x 21 cm / Preu (a/IVA): 13 €

* Disponible també en castellà i holandès.